fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Viceprimarul municipiului Câmpia Turzii se află la București în aceste zile. El spune că a avut o întâlnire cu președintele Camerei de Comerț a României și că acesta i-ar fi promis că ”va trimite firme interesate să-și desfășoare activitatea în Parcul Industrial Câmpia Turzii”.

”Astazi m-am intalnit cu Presedintele Cameri de Comert si Industrie a Romaniei, Mihai Daraban si am discutat despre Parcul Industrial avand promisiunea de la dansul ca ne va trimite firme interesate sa-si desfasoare activitatea in Parcul Industrial din Campia Turzii.”, a scris Avram Gal pe rețeaua de socializare.

Problema, însă, este că realizarea parcului industrial bate pasul pe loc, după ce fostul director și-a dat demisia, acuzând că se fac presiuni pentru a se termina realizarea acestui parc într-un termen de timp mult prea comprimat.

Ba mai mult, SC Parc Industrial SRL trebuie să plătească impozit pentru terenul primit de la administrație, chiar dacă în acest moment administrația locală nu a făcut nici un demers de înregistrare a acestui contribuabil persoană juridică. Conform legii, SC Parc Industrial Câmpia Turzii SRL trebuie să plătească impozit pentru tot terenul primit din partea administrației locale, însă în acest moment nu este înregistrată cu debit în baza de date a Primăriei Câmpia Turzii, deși darea în administrare a terenului s-a făcut încă din 18 iunie 2015, prin HCL 79.

Cum cele peste 54.000 mp de teren se află în zona A de impozitare (conform adresei imobilului), suma pe care societatea ar trebui s-o plătească către bugetul local nu este una de neglijat, iar asta poate constutui o problemă, mai ales că în acest moment există doar o hotărâre a Consiliului Local, de majorare a capitalului social, de la 200 de lei la 20.200 lei, iar societatea este departe de a înregistra venituri.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate