fbpx

Scrie un comentariu

Printre prioritățile tehnico-edilitare pe care turdenii și le doresc și în acest an, rămâne asfaltarea drumurilor. Pe pe siteul www.domnuleprimar.roa fost postat un mesaj în acest sens adresat primarului Tudor Ștefănie, alături de urările specifice la început de an.

Reclamațiile au venit din partea cetățenilor de pe Ion Sion care-i amintesc primarului turdean de promisiunile neonorate din 2012.

"Buna ziua stimate d-le Primar,
Va multumesc prin prezenta pentru felicitarea si urarile aferente Sarbatorilor de iarna, va multumesc deasemenea si pentru promisiunea din 2012 de a avea o strada asfaltata si canalizata, care s-a concretizat din pacate doar pe jumatate. Locuiesc pe str. ION SION, iar in momentul de fata, strada arata deplorabil, este aproape impracticabila. V-as invita pentru a va convinge la fata locului, dar stiu ca aveti alte prioritati. Totusi, imi rezerv speranta de a gasi o solutionare si pentru noi, cetatenii de pe aceasta strada, care arata mai rau decat un drum comunal. Cu consideratie, va urez La multi ani, multa sanatate si concretizarea cator mai multe proiecte si promisiuni! Va multumesc!"

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator