fbpx

Scrie un comentariu

Având în vedere codurile de vreme rea emise de meteorologi, autoritățile turdene au luat măsurile necesare pentru a preîntâmpina problemele care ar fi putut să apară în trafic.

Astfel, în ultimele zile s-a intervenit prompt în vederea combaterii poleiului pe mai multe străzi din municipiu informează Primăria Turda. Au avut prioritate străzile Raţiu, Bariţiu, Dragalina, Traian,  Crişan, Tunel, Salinelor, Basarabiei, Bucovinei, 22 Decembrie, Libertăţii, P-ţa Romană, Fabricii, Constructorilor, Ştefan cel Mare, Libertăţii, Şaguna, Gh.Lăzar, Raţiu, Tineretului, Macilor, Lotus, Haţegului, Rapsodiei unde au fost împrăștiate 25 tone de antiderapant dar și Haţegului, Grădinilor, Tineretului, Macilor, Lotus, Războieni, Raţiu, Bariţiu, Tunel, Castanilor, Axente Sever, Romană, Cetatea Romană, Cocoşului, Turturelelor, Aleea Salcamilor, Aleea Băilor, Frăgărişte, Salcâmilor , unde RADP a acținonat cu o autobascunată cu plug și 11 tone de antiderapant.

La Turda, directorul Adrian Sălăgean a precizat că societatea este pregătită de venirea iernii, iar în acest an va fi pus la dispoziția cetățenilor și un dispecerat special, care va funcționa pe strada Mihai Viteazu. Numărul de telefon aflat la dispoziţia turdenilor este 0728.287.513.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator