fbpx

Icon Scrie un comentariu

Primaria Turda

Comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Local Turda au fost convocate pentru mâine, la ora 12.00, pentru a se pune în discuție situația proiectului european de decontaminare din zona Poșta Rât (peste Arieș), după ce TurdaNews a atras atenția că orice întârziere privind derularea priectului ar putea pune în pericol finalizarea sa și pierderea a circa 17 milioane de euro, bani europeni primiți pentru decontaminare și realizarea celui mai mare parc din Turda.

”Din 2012 nu țin minte să fi foat vreodată o situație de acest gen, în care să fie convocate toate comisiile reunite. Nu ni s-a transmis exact despre ce este vorba, însă se vorbește că se va lua în discuție situația proiectului european, despre care a scris TurdaNews”, ne-a relatat sursa noastră.

Nu este exclus ca, avertizați de criza de timp existentă, oficialii administrației locale și cei ai comisiei de licitație să ia o decizie care să nu pună în pericol accesarea fondurilor europene pentru decontaminarea zonei.

TurdaNews a atras atenția asupra acestui proiect, avertizând că există un risc considerabil ca banii europeni să se piardă, iar problema sitului contaminat din zona Poșta Rât să rămână mult și bine de acum înainte, pe lângă faptul că realizarea parcului preconizat nu s-ar mai putea transpune în practică.

Citește și: Proiectul de decontaminare din Poșta Rât în pericol! Pierdem milioanele de euro de la Uniunea Europeană?!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator