marian morar
m install
nello construct

18 persoane primesc titlul de cetățean de onoare la Câmpia Turzii

zamblau eugen

În cadrul ședinței de consiliu din această săptămână forul deliberativ va acorda titlul de „cetățean de onoare” unor personalități din Câmpia Turzii.

Unele dintre acestea vor primi titulatura respectivă postmortem. Este vorba despre: Ionel Floașiu, Elena Bercean, Mălin Bocșa Emil, Nicolae Botezan, Ioan Covrig, Iuliu Deac, Teodor Murășanu, Maria Izabella Irma Rozsos, Ioan Stanatiev, Victor Ungurean, Vizi Lajos, dr. Ioan Moldovan, preoții Laurențiu David și Ioachim Nemeș,respectiv regretatul primar Ioan Vasinca.

Tot cu această ocazie sunt numiți cetățeni de onoare ai municipiului și DR. Cornel Igna, Mihai Adam și Peter Carol.

„Din datorie față de oraș, merită evocată viața lor pentru a nu-i da uitării și ca o continuitate a demersului cultural început anul trecut, ca An al istoriei locale, continuat în 2014 cu Anul culturii locale, prin identificarea în cadrul zonei municipiului Câmpia Turzii a personalităților din diferite domenii de activitate care s-au implicat fizic și spiritual la crearea edificiului localității în care noi trăim și ne desfășurăm activitatea…” se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2