fbpx

Icon Scrie un comentariu

Cl Turda Subiectapa

La inițiativa primarului Tudor Ștefănie astăzi va intra în dezbaterea forului deliberativ proiectul de hotărâre ce vizează studiul de fezabilitate al proiectului „Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Turda”, precum și a cheltuielilor legate de proiect.

Municipalitatea turdeană va avea o contribuție de 2% din acest proiect, în valoare de 10.234 lei, obiectivul general fiind reprezentat de promovarea potențialului turistic al arealului ce cuprinde municipiul Turda și zonele limitrofe, prin crearea unui Centru Național de Informare și Promovare Turistică în orașul nostru, în scopul dezvoltării turismului și a creșterii numărului de turiști.

Centrul va fi construit în Piața Republicii nr. 38, va fi dotat cu aparatură, mobilier, echipamente IT, software, elemente de identitate vizual, fiind creat și un sistem de promovare online a obiectivelor turistice din municipiul nostru dar și din zonele limitrofe.

Activitățile proiectului se vor implementa pe o durată de 8 luni, valoarea eligibilă a acestuia este de 511.718 lei, din care asistența financiară nerambursabilă solicitată este de 501.483,64 lei, reprezentînd 98% din totalul cheltuielilor eligibile, restul fiind reprezentat de cofinanțarea solicitantului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator