fbpx

Icon Scrie un comentariu

Drapel

Oaspeții care au participat la inaugurarea oficială de la primăria Turda, au pornit într-un periplu prin centrul orașului pe strada Libertății, până în Piața Romană.

Acolo oficialitățile au asistat la arborarea drapelului tricolor, activitate completată de focuri de artificii și demonstrații ale parașutiștilor cu aterizare la punct fix. Drapelul uriaș s-a înălțat în acordurile imunului de stat al țării noastre și în aplauzele participanților.

Primarul Tudor Ștefănie, a condus apoi invitații la eveniment spre expoziția automobilistică de pe strada Republici, după care s-a tăiat panglica inaugurală la „poarta de intrare” în zona rezervată comercianților, producătorilor și meșterilor populari. A urmat o nouă arborare a drapelului de acestă dată în centrul istoric, după care directorul Teatrului Municipal Turda, Narcisa Pintea a transmis mesajul executivului turdean prin care oaspeții erau rugați să facă o poză de grup, în amintirea unei superbe zile de sărbătoare de aici, din orașul de pe Arieș.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator