fbpx

Icon Scrie un comentariu
Virstnici Premiere

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost omagiate astăzi la Turda. Potrivit Serviciului Public de Asistenţă Socială din Turda, 31 de perechi de vârstnici au beneficiat de suma de 600 de lei, festivităţile desfăşurându-se de la ora 12 în sala mare a Primăriei Turda.

 

Din anul 2002 şi până în prezent au fost premiate 668 de perechi. Momentul este marcat de trei ori pe an: în preajma sărbătorilor pascale, a Crăciunului şi de Zilele Turzii. Denisa Napău, şeful SPAS Turda, spune că numărul cuplurilor premiate scade de la un an la altul, existând o medie de 70/an. În anul 2008, au fost celebrate 94 de perechi.

 

La festivităţile de astăzi au fost prezenţi, organizatorii - reprezentanţii SPAS Turda, primarul Tudor Ştefănie, viceprimarul Mircea Irimie, consilieri locali, rudele sărbătoriţilor etc.

 

Primarul Tudor Ştefănie a rostit un scurt discurs cu această ocazie. Edilul a vorbit despre importanţa momentului, spunând: ”Mulţi visează la nunta de aur, este un eveniment unic în viaţa fiecăruia şi din păcate nu foarte mulţi ajung la acest eveniment. Căsnicia trebuie să devină o relaţie cât se poate de statornică şi legală, astfel încât cei doi care au spus DA! în faţa ofiţerului de stare civilă să aibă un obiectiv care îl vor duce până la bun sfârşit. Sunteţi un exemplu pentru fiecare dintre noi ca şi oameni de familie, ca şi părinţi şi bunici”.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator