fbpx

Icon Scrie un comentariu

PdlCTÎntr-o conferinţă de presă care a avut loc azi la sediul PD-L Câmpia Turzii, viceprimarul Ioan Moldovan a declarat că lucrările de asfaltare a străzilor din municipiu vor debuta din 15 aprilie. El a precizat că vor fi asfaltate străzile Mierlei şi Ciocârliei din cartierul "Insulă", dar prioritatea o va reprezenta lucrările de plombare.

Viceprimarul a precizat că "nu sunt probleme deosebite".

 

În ceea ce priveşte artera principală, aceasta a fost predată Companiei Naţionale de Drmuri şi Autostrăzi. Aşa că problema de la "pasaj" va cădea în sarcina acestora din urmă. În cazul în care CNADR va interveni, dar nu se ştie concret când, circulaţia va fi deviată prin zona Şarât.

 

Pe de altă parte, viceprimarul Ioan Moldovan spune că "noul centru" ar putea fi admirat din 14 aprilie.  Va fi o nouă fântână modernă, bănci noi în parcul central şi noile parcări amenajate, menite să descongestioneze traficul. Amenajări vor fi şi în parcul Central. De ieri, s-a interzis accesul cu mijloace auto în zona respectivă, singura excepţie fiind ziua de miercuri, când e târgul.

 

Întrebat dacă administraţia locală va propune un proiect care să vizeze măsuri coercitive împotriva persoanelor care nu pun în practică selectarea gunoaielor, Ioan Moldovan a declarat că deocamdată nu se pune această problemă, fiind vorba de un termen de 5 luni "de pace", dar după aceea este posibil să se adopte şi măsuri coercitive, în cazul în care vor exista situaţii prin care nu se respectă colectarea selectivă a gunoaielor. Totuşi, viceprimarul şi-a manifestat speranţa că cetăţenii sunt suficient de civilizaţi pentru ca această măsură să fie implementată la nivelul municipiului.

 

La aceeaşi conferinţă de presă, consilierii PD-L au anunţat că se vor pune la dispoziţia cetăţenilor în prima şi a treia zi de joi din lună, la ora 10.00, la sediul partidului.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator