fbpx

Icon Scrie un comentariu

CT ParcariresedintaPrimăria Câmpia Turzii a anunţat că va iniţia o serie de întâlniri de lucru pentru consultarea publică în vederea elaborării Strategiei de Dezvoltare Locală. Fiecare din cele 13 domenii de interes vor fi analizate pe baza discuţiilor şi a unor date din chestionarele completate de cei interesaţi.

Sugestiile şi observaţiile pertinente vor sta şi ele la baza configurării fundamentului Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipiului Câmpia Turzii 2009-2019, anunţă Primăria. Acestea se pot transmite cu ocazia întâlnirilor de lucru sau la următoarele adrese de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Dezbaterile publice se vor desfăşura astfel:

30 martie, ora 14 (sediul Primăriei): Educaţie şi Învăţământ, Tineret şi Sport, Sănătate.

31 martie, ora 14 (sediul Primăriei): Mediul, Salubritate.

1 aprilie, ora 14 (sediul Primăriei): Dezvoltare Urbană, Infrastructură rutieră şi transport, Reţele de alimentare cu apă şi canalizare.

2 aprilie, ora 14 (sediul Primăriei): Dezvoltare economică, Dezvoltare intercomunitară, Ordine publică şi siguranţa cetăţeanului.

3 aprilie, ora 14 (sediul Primăriei): Asistenţă şi Protecţie Socială, Cultură şi Culte, Dezvoltarea capacităţii administrative (personal, situaţii de urgenţă, evidenţa populaţiei, relaţii cu publicul, taxe şi impozite, contabilitate).

 

Pentru amănunte suplimentare, puteţi consulta site-ul Primăriei Câmpia Turzii: www.campiaturzii.ro

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator