fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

Consilierii turdeni sunt nemulţumiţi de modul în care se face curăţenia în municipiu. Aceştia au semnalat în cadrul şedinţei ordinare de joi o problemă gravă. Consilierul UDMR Clara Adamosy (foto) a cerut o soluţie pentru salubrizarea străzii Aurel Vlaicu. Acolo, spune liderul UDMR, se află un imobil care poate fi considerat un adevărat focar de infecţie.

 

Trenul viran situat pe strada Aurel Vlaicu, (în spatele primăriei), aparţine unui turdean care momentan de află în Spania. „ Acolo s-a aflat o casă demolată. În prezent este o mizerie de nedescris şi un focar de infecţie...a devenit groapa de gunoi a împrejurimilor. M-a informat de la vecini, care au declarat că cel care deţine proprietatea se află momentan plecat în Spania ....trebui cumva contactat după adresă şi atras atenţia să-şi facă curăţenie. Să nu avem probleme nici noi şi nici vecinii....” declară Adamoşi.

 

 Turda a intrat în "luna curăţeniei". Administraţia locală din Turda a anunţat că municipiul se află în "Luna curăţeniei", care se desfăşoară în perioada 16 martie - 16 aprilie 2009. "Se face apel la toţi cetăţenii, la ascoiaţiile de proprietari/locatari şi la toate societăţile economice/instituţiile publice, în vederea participării la activităţi de bună gospodărire şi înfrumuseţare a municipiului nostru", a anunţat primarul Tudor Ştefănie.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator