marian morar
m install
nello construct

Consilierii locali au aprobat organizarea zilelor Turzii în centrul oraşului

zamblau eugen

Dincolo de discuţiile pro şi contra, majoritatea consilierilor locali au fost de acord cu organizarea zilelor Turzii în centrul oraşului. Municipalitatea turdeană pregăteşte cea de-a XIII a ediţie a zilelor municipiului ce va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie.

Viceprimarul turdean Lucian Nemeş a venit cu o propunere privind organizarea evenimentelor în zona Parcului Teilor, la fel ca anul trecut, motivaţia având la bază un studiu demografic care arată că majoritatea populaţiei este concentrată în acea parte a oraşului.

Nemeş a propus în cadrul şedinţei ordinare de ieri păstrarea locaţiei de anul trecut însă majoritatea consilierilor au votat împotriva acestui amendament, cu excepţia "aleşilor" Partidului Poporului.

Cu alte cuvinte, zilele Turzii, ajunse la ediţia cu numărul XIII, se vor desfăşura în centrul oraşului, iar zona destinată comercianţilor va fi extinsă până în apropierea Primăriei.

În cele trei zile ale manifestării, deţinătorii de terase vor fi obligaţi să plătească acelaşi preţ ca şi restul comercianţilor – 15 lei/mp/zi la propunerea consilierului PDL, Florin Bugnar. 

Foto: site Primăria Turda / Alin Roşca

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2