fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

consiliul local turda

Două proiecte de hotărâre ce vizează organizarea ediţiei din acest an a Zilelor Turzii se află pe agenda de lucru a consilierilor locali. În cadrul şedinţei ordinare de joi de la Turda, cu începere de la ora 13 se va lua în discuţie  aprobarea desfăşurării celei de a XIII – a ediţii a evenimentului Zilele municipiului Turda, în perioada 30 august – 1 septembrie 2013 dar şi stabilirea tarifelor  practicate pentru închirierea de spaţii în cadrul evenimentului.

Alte subiecte de interes comunitar fac referire la soluţionarea cererilor de acordare a înlesnirilor la plata impozitelor şi taxelor locale depuse de persoane fizice şi juridice; aprobarea listelor de priorităţi pe anul 2013 pentru repartizarea locuinţelor sociale şi a locuinţelor din fondul locativ de stat, altele decât cele sociale; acoperirea datoriilor restante la consumul de energie electrică pe care le au locatarii din blocurile de locuinţe sociale, str. Nicolae Teclu, nr. 5 (Module) şi bloc Electroceramica, faţă de Electrica Furnizare SA.

Desemnarea reprezentantului Consiliului Local al Municipiului Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Centrul Agro Transilvania Cluj SA, în vederea exercitării drepturilor de acţionar în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, sunt doar câteva din punctele de reper ale şedinţei ordinare din aceată lună.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate