fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

consiliul local campia turzii

Un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi de la Câmpia Turzii vizează deplasarea unei delegaţii formate din şase persoane la Kisber în Ungaria. În perioada 26-28 iulie 2013 delegaţia va participa la cea de-a XIV ediţie a “Zilelor Oraşului Kisber” .

Municipiul Câmpia Turzii  a dezvoltat de-a lungul anilor relaţii de colaborare şi  înfrăţire cu oraşe partenere din afara graniţelor ţării, concretizate în special prin proiecte culturale, educaţionale şi administrative. Oraşul Kisber este doar un exemplu în acest sens, în anul 2006 semnându-se acordul de înfrăţire între cele două municipii.

Dorind să deschidă noi posibilităţi în domeniile de interes comun la nivelul localităţilor, colaborarea s-a concretizat în special  prin schimburi culturale, artistice, sportive  între membrii comunităţilor şi schimburi de experienţă a membrilor din Consiliul Local şi executiv, precum şi prin vizite efectuate cu prilejul organizării diferitelor evenimente.

La Kisber, se organizează în acest an cea de-a XIV ediţie a “Zilelor Oraşului Kisber” eveniment care va avea loc în cadrul proiectului “Europa pentru cetăţeni”. Cu această ocazie o delegaţie a Municipiului Câmpia Turzii a fost invitată să participe la acestă manifestare care se va desfăşura în perioada 26-28 iulie 2013.

În acest an se pune accent pe solidaritatea între generaţii şi pe îmbătrânirea activă, organizatorii realizând activităţi comune pentru tineri şi vârsnici în colaborare cu cetăţenii din Kisber şi din oraşele înfrăţite.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate