fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

consiliul local turda

Revocarea hotărârilor prin care administraţia locală s-a asociat cu trei cluburi sportive, în vederea susţinerii activităţii sportive, va fi supusă mâine dezbaterii din şedinţa Consiliului Local, de la ora 13.00, care a fost convocată "de urgenţă".

În absenţa acestor hotărâri, practic nu va mai exista nici o bază pentru susţinerea financiară a activităţii sportive din municipiu. Hotărârile pentru care se doreşte revocarea vizează asocierile aprobate în Consiliul Local în luna aprilie 2013, pentru susţinerea activităţii sportive, asocieri care vizau AFC Seso Câmpia Turzii (fotbal), ACS Potaissa Turda (handbal) şi AS Şcoala de Baschet Ghiţă Mureşan (baschet, copii).

Interesant este că, în aceeaşi zi, preşedintele echipei de handbal, Flaviu Sâsâeac, va pleca la Bucureşti cu senatorul PSD Alexandru Cordoş, pentru a obţine unele clarificări necesare din partea Curţii de Conturi, în varianta susţinerii sportului de performanţă, reprezentanţii administraţiei locale promiţând că dacă se găseşte o soluţie, vor fi de acord cu finanţarea.

Deocamdată, atât echipa de handbal din Liga Naţională, cât şi echipa de fotbal din Liga 3, nu au anunţat o participare certă în viitoarea ediţie de campionat.

Celelalte proiecte de hotărâre existente pe ordinea de zi a şedinţei de mâine, fac referire la reglementarea situaţiei juridice a imobilului situat în Piaţa Republicii nr. 28 şi modificarea HCL 205/2012, care face referire la procedura de acordare a finanţărilor nerambursabile de la bugetul local pentru activităţi nonprofit de interes general in baza Legii 350/2005.

UPDATE 17.07.2013, ora 10.30:

Conform unor informaţii obţinute pe surse, nu este exclus ca pe ordinea de zi a şedinţei de azi să fie introduse încă două proiecte de hotărâre, care să facă referire la revocarea unor asocieri decise în luna iunie 2013, cu ACS Potaissa Turda (handbal) şi AFC Arieşul 1907 Turda (fotbal). Este vorba de HCL 152/2013 şi HCL 153/2013, pentru care prefectul Gheorghe Vuşcan a solicitat reanalizarea lor, considerând că sunt nelegale.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate