marian morar
m install
nello construct

Drumul principal din Câmpia Turzii va fi preluat de CNADR

zamblau eugen

Primarul Ioan Vasinca a declarat în plenul şedinţei de Consiliu Local că se vor face demersurile necesare pentru trecerea porţiunii DN 15, care străbate municipiul Câmpia Turzii, în administrarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADR).

Declaraţia primarului a venit ca răspuns la sesizarea consilierului judeţean PSD, Florin Cuc, care a atras atenţia asupra faptului că anul trecut s-au alocat 2 miliarde de lei vechi pentru porţiunea de sub pasajul cu calea ferată şi problema pare tot nerezolvată.

 

 

„Două miliarde e aproape nimic în ziua de azi. L-am făcut să funcţioneze o perioadă, dar problema e mai mare acolo. DN 15 va fi preluat de CNADR, pentru lucrări de asfaltare. Nu suntem specialişti în sondare soluri. E nevoie de sume serioase pentru rezolvarea acestui tronson şi a problemei de la pasaj, iar ei au şi specialiştii necesari. Sunt convins că în scurt timp drumul va fi preluat”, a spus Ioan Vasinca.

 

Chiar dacă primarul Ioan Vasinca consideră că pasarea porţiunii de drum celor de la CNADR va rezolva problemele, situaţia de la Turda confirmă faptul că problemele s-ar putea perpetua, singura diferenţă fiind că responsabili vor fi cei de la CNADR. În ultimele zile, pe site-ul Primăriei Turda s-au postat mai multe sesizări privind starea drumului care tranzitează oraşul, iar răspunsul a fost:  „Sectorul de drum la care faceţi referire este în administrarea Drumurilor Naţionale. Am sesizat deja această autoritate şi le-am solicitat atât remedierea situaţiei în ceea ce priveşte gropile apărute în asfalt, cât şi refacerea marcajelor pe întreaga suprafaţă a drumurilor municipale care sunt în administrarea lor”. Cu alte cuvinte, problemele pot exista şi sub administrarea CNADR!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2