fbpx

Scrie un comentariu

Primăria Câmpia Turzii a anunţat că, în acest an, va renunţa la publicarea anunţurilor de publicitate şi reclamă în mediul online, preferând să continue informaţii adresate cetăţenilor doar prin intermediul mass mediei tipărite, ca o măsură de diminuare a bugetul de cheltuieli pentru reclamă şi publicitate, datorită "problemelor economice la nivelul municipiului".

Măsura vine după ce TurdaNews a sesizat că Primăria Câmpia Turzii a majorat abuziv şi nejustificat cheltuielile cu unele organe de media locale, agreate de noua conducere politico-administrativă, ajungându-se chiar la dublări ale cheltuielilor sau chiar triplări, în unele cazuri, după ce primarul Radu Hanga a preluat funcţia de primar.

O altă problemă este legată de plăţile care se fac lunar pentru One TV Turda, respectiv cei 6.200 de lei/lună, în condiţiile în care HCL-ul în baza căruia se fac aceste plăţi şi-a încetat aplicabilitatea de mult, având în vedere că era vorba de transmi9terea în direct a şedinţelor de Consiliu Local, situaţie care nu s-a mai produs de mult.

Până la această oră, Primăria Câmpia Turzii nu a promovat un nou proiect de hotărâre privind continuarea transmiterii în direct a şedinţelor de Consiliu Local. Cu siguranţă că se vor face şi aici reduceri de cheltuieli, având în vedere tendinţa Primăriei de "economisire"...

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator