fbpx

Scrie un comentariu

Proiectul privind implicarea publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism sau de amenajare a teritoriului în Municipiului Câmpia Turzii, intră în dezbatere publică conform legislaţiei în vigoare.

"Aşteptăm sugestiile dvs. faţa de acest proiect până la data de 04.03.2013 pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau puteţi posta mesaje în secţiunea audienţe on-line", transmit reprezentanţii municipalităţii.

Se doreşte informarea şi consultarea publicului în cadrul proceselor de elaborare sau revizuire a planurilor de urbanism şi de amenajare a teritoriului. Responsabilitatea pentru acest lucru revine Direcţiei Tehnice - Serviciul Amenajarea teritoriului şi Urbanism/Secretariatul CTATU.

Pentru îndeplinirea acestor responsabilităţi, Primaria municipiului Câmpia Turzii organizează la sediul propriu un spaţiu permanent dedicat schimbului de informaţii cu privire la activitatea de urbanism şi amenajare a teritoriului. Documentul integral poate fi studiat pe site-ul primăriei Câmpia Turzii. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator