fbpx

Scrie un comentariu

Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în parteneriat cu Fundaţia Romanian Angel Appeal, invită femeile şomere sau fără ocupaţie, inclusiv eleve, studente sau pensionare, să se inscrie la cursurile de calificare gratuite care se vor organiza in municipiu, in cadrul Scolii Bonelor, cel mai amplu program de calificare in ocupatia de babysitter din Romania.

Cursurile sunt gratuite, acreditate de Autoritatea Naţională pentru Calificari, iar diplomele sunt recunoscute în toate ţările Uniunii Europene.Înscrierile se fac in perioada 7 februarie - 15 martie 2013 la Primăria Câmpia Turzii – str. Laminoriştilor, nr 2, camera 38. Persoana de contact: Felicia Butean, tel: 0264 366 396, 0732 161 052. Informaţiile despre criteriile care trebuie îndeplinite pentru înscriere, documentele necesare şi formularul de înscriere le gasți în atașament.

Cursurile Şcolii Bonelor au la bază cea mai complexă programă de formare, cu 360 de ore de pregatire teoretică şi practică. Viitoarele bone calificate vor invăţa despre dezvoltarea fizică a copilului, disciplinarea pozitivă, gestionarea emoţiilor copiilor, gestionarea situaţiilor de criză, dar şi despre alimentaţia adecvată vârstelor copilului, rolul jocului in dezvoltarea acestuia şi, foarte important pentru o bonă profesionistă, tehnici de acordare a primului-ajutor.

Şcoala Bonelor a fost înfiinţată în cadrul programului cu finanţare europeană „Femei pentru femei – Program naţional de calificare şi acreditare a femeilor in ocupaţia de baby-sitter", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în oameni!", în parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice - Direcţia Protecţia Copilului.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator