fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

În urma atacurilor repetate, iniţiate spre sfârşitul anului 2012 asupra mai multor domenii din România, printre care şi domeniul Primăriei Turda (despre care TurdaNews v-a informat), firma care se ocupă de buna gestionare a acestuia a luat decizia de a muta hostingul pe un server care garantează siguranţă şi securitate superioare.

Astfel, vechea adresa www.primturda.ro a devenit  www.primariaturda.ro. Echipa de informaticieni monitorizează şi securizează permanent siteul pentru a preîntâmpina astfel de incidente.

La finele lunii noiembrie 2012 au avut loc mai multe atacuri asupra unor servere din România de tipul “Dns Redirection”. Asta înseamnă că atunci când un utilizator doreşte să acceseze o anumită pagină de internet este direcţionat spre un site care aparţine atacatorului şi pe care sunt postate diferite mesaje sau imagini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al municipalităţii, Lucia Golfin, nu au fost afectate datele, informaţiile integrate în cadrul site-ului.

"Am modificat numele domeniului în www.primariaturda.ro, considerând că se identifică mai bine cu numele instituiţiei. S-a schimbat hostingul acestui domeniu tocmai pentru a preîntâmpina repetarea acestor incidente" explică Golfin.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate