fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Administratia locala din Turda a decis sa amane incasarea taxelor si impozitelor locale pe anul 2013, pina la lamurirea situatiei in ceea ce priveste obligativitatea sau nu a majorarii acestora cu 16,05%, conform deciziei Guvernului.

La ultima sedinta de Consiliu Local, cand s-a dezbatut majorarea taxelor si impozitelor locale pe anul 2013, doar consilierii USL si un consilier de la PPDD au fost de acord cu majorarea acestora cu 16,05%, asa ca proiectul nu a intrunit numarul de voturi necesare pentru a fi adoptat.

Indiferent de situatie, consilierii locali vor trebui sa se reuneasca intr-o noua sedinta de Consiliu Local, in care sa lamureasca daca doresc sau nu majorarea. Asta in cazul in care premierul Victor Ponta se va tine de promisiune si miercuri se va adopta OUG care va da posibilitatea administratiilor locale sa opteze pentru majorarea cu 16,05%, care reprezinta indexarea conform inflatiei pe ultimii 3 ani, sau pentru pastrarea nivelului taxelor si impozitelor locale la cel aplicat in anul 2012.

In acest moment, conform unei decizii a Guvernului Ponta, este obligatorie majorarea nivelului taxelor si impozitelor locale aplicabile in anul 2013, cu 16,05%. Daca la Turda, consilierii PDL s-au opus unei majorari de acest gen, la Campia Turzii consilierii USL si UDMR deja au votat pentru majorarea cu 16,05%, fara a mai astepta sa vada daca Guvernul Ponta va mai elobora sau nu OUG-ul care le-ar fi permis administratiilor locale sa aplice acelasi nivel al taxelor si impozitelor locale ca si cel din 2012.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate