marian morar
m install
nello construct

Rectificare de buget la Câmpia Turzii: s-a diminuat suma pentru reparaţii drumuri, dar s-a dat o jumătate de miliard pentru… „cheltuieli cu delegaţiile străine”!

zamblau eugen

O jumătate de miliard de lei vechi, asta e suma pe care administraţia locală din Câmpia Turzii a prevăzut-o la rectificarea de buget de ieri, bani care vor fi destinaţi "pentru decontarea cheltuielilor ocazionate de delegaţiile străine ce vor fi prezente în localitate cu ocazia Zilelor Municipiului".

Tot ieri, la propunerea primarului Radu Hanga, s-a diminuat cu 401.800 lei suma destinată reparaţiilor drumurilor şi cu 30.000 de lei suma destinată reparaţiilor în unităţi şcolare, cu aceşti din urmă bani urmând să se achiziţioneze o aerotermă la sala de sport a şcolii Mihai Viteazul. O altă "urgenţă" a administraţiei locale a fost achiziţionarea unui sistem de sunet pentru activităţi organizate în exterior, fiind alocaţi 30.000 de lei. Alţi 27.000 de lei sunt prevăzuţi pentru achiziţionarea unui sistem GPS pentru monitorizarea parcului auto şi a unui sistem electronic de pontaj pentru personalul instituţiei.

În urma rectificării bugetare, veniturile bugetului local au scăzut cu 411.800 lei, bugetul total diminuându-se la 28.705.370 lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2