marian morar
m install
nello construct

O delegaţie turdeană se va deplasa la New York

zamblau eugen

Aleşii locali vor participa în perioada 25 octombrie – 4 noiembrie la Los Angeles, la programul de perfecţionare profesională managerială intitulat Business Management and Executive Leadership. Turda va fi reprezentată de consilierele Daniela Florea şi Morar Andreea Veronica. Cheltuielile deplasării find suportate în proporţie de 50% din bugetul local, iar restul de către membrii delegaţiei.

Temele abordate în cadrul programului fac referire la managementul de proiect, gestionarea eficientă a resurselor umane şi dezvoltarea abilităţilor de negociere pentru lideri. Ca urmare a parcurgerii programului, Manhattan Institute of Management va emite un certificat de Absolvire pentru fiecare participant. Programul se adresează directorilor generali şi adjuncţilor acestora, directorilor economici, de producţie, de marketing, comerciali, de resurse umane, care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile de conducere şi să-şi formaze o mai bună viziune asupra proceselor pe care le administrează. De asemenea, programul mai este recomandat a fi audiat de către echipe manageriale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2