fbpx

Icon Scrie un comentariu

Cl Campia

Astazi, 10.07.2012, are loc sedinta extraordinara a Consiliului Local Campia Turzii, de la ora 13.00 la Casa de Cultura Ionel Floasiu, sala mica.

Pe ordinea de zi figurează două proiecte de hotărâre: proiect de hotarare privind aprobarea noului Regulament de organizare si functionare al Consiliului Local al Municipiului Campia Turzii (pentru mandatul 2012-2016 ), dar şi aprobarea incheierii unui protocol de colaborare intre Primaria/Consiliul Local Campia Turzii si Fundatia Culturala Campia Turzii 775.

Pentru cel din urmă proiect au fost discuţii aprinse în legislatura trecută, iniţiativa fiind respinsă chiar pe final de mandat al forului deliberativ din localitatea vecină.

Forul deliberativ din Câmpia Turzii a decis în luna martie a acestui an, în cadrul şedinţei extraordinare, să nu încheie protocolul de colaborare cu Fundaţia Culturală “775″, fundaţie care activează la Câmpia Turzii de mai bine de 16 ani, prin intermediul careia se desfasurau si Zilele Municipiului. Iată că acum se incearca revenirea asupra acestei decizii.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator