fbpx

Icon Scrie un comentariu

Stefanie Juramant

Primarul Tudor Ştefănie a declarat recent pe blogul personal că la început de mandat "deviza mea rămâne aceeaşi ca în anii precedenţi”. „Deviza mea a fost munca – şi asta s-a văzut. Am avut rezultate frumoase, dar încă avem multe de făcut", a precizat primarul turdean.

„Jurământul pe care l-am depus reprezintă un angajament personal luat în faţa voastră, a turdenilor. Pentru mine faptele au vorbit mereu. Acestea sunt principiile şi valorile mele pentru noul mandat pe care voi turdenii mi l-aţi încredinţat”, explică Ştefănie.

În privinţa noului Consiliu Local, edilul şef speră ca acesta să fie alături de el în proiectele pe care le are pentru Turda şi aşteptă de la aleşii locali mai multă implicare şi propuneri proprii pentru dezvoltarea municipiului.

"Le propun consilierilor, indiferent de partidul din care fac parte, în cei patru ani de mandat să contribuie la dezvoltarea Turzii prin proiecte concrete, muncă în interesul comunităţii, seriozitate şi onoare în luarea deciziilor şi în toate acţiunile. Trebuie să pornim cu toţii la drum cu credinţă în Dumnezeu şi cu convingerea că putem fi loiali aşteptărilor turdenilor" mai spune Ştefănie.

Cei 21 de consilieri, cărora primarul Turzii le-a adresat acest îndemn, fac parte din patru alianţe şi formaţiuni politice: PSD+PNL+PC - 7, PDL - 7, PP-DD - 5, UDMR – 2. O treime dintre membrii forului deliberativ turdean sunt femei. Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos, respectiv trei, fac parte din PDL, iar câte două din UDMR, respectiv PP-DD. Cel mai tînăr consilier este Lucian Nemeş, în vîrstă de 27 de ani, secondat de Grigore Varo, de 32 de ani, ambii de la PP-DD. Dintre consilierii aflaţi în funcţie în mandatul precedent îşi continuă activitatea doar şapte: Dana Florea, Mircea Irimie, Pavel Tothăzan, Florin Bugnar (PDL)  Cristian Matei şi Emil Molnar (USL), respectiv Adámossy Clara (UDMR).

Foto: tudorstefanie.ro.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator