marian morar
m install
nello construct

Ştefănie: „Să facem administraţie, nu politică”!

zamblau eugen

La finalul şedinţei festive de investitură a noului Consiliu Local, alegerea viceprimarului şi depunerea jurământului de către primar, edilul şef al Turzii a îndemnat noii aleşi să lase politica deoparte şi îbn mandatul 2012-2016 să fie preocupaţi de activităţile administrative şi nu de cele politice în vederea realizării obiectivelor stabilite anterior.

Într-un interviu acordat presei locale după numirea în funcţia de primar, Tudor Ştefănie a declarat că actuala echipă de consilieri este formată în bună parte din foşti consilieri, nu vede de ce aceştia nu ar promova proiectele de hotărâre menite să aducă beneficii comunităţii locale.

Se speră şi la sprijin din partea Consiliului Judeţean, chiar dacă diferă coloratura politică

"Nu văd de ce domnul Uioreanu nu ne-ar sprijini în calitate de cetăţean al acestui judeţ. Reprezintă întradevăr o instituţie cu foarte mare importanţă, dar cred că gândeşte la fel ca şi mine şi la fel ca şi alţii politicieni din acest judeţ, că turdenii fac parte din Cluj şi trebuie să beneficieze de toate drepturile financiar-administrative pe care le oferă legislaţia în vigoare. Avem şi trei consilieri judeţeni care ne reprezintă, eu cred într-o colaborare bună" explică Ştefănie.

În ceea ce priveşte numirea viceprimarului din partea PP DD, actualul primar apreciază activitatea lui Mircea Irimie şi consideră "mutarea" USL drept un eşec!

"Irimie este un om care a muncit foarte mult şi s-a implicat activ în viaţa comunităţii. Noi ne supunem votului cetăţenilor turdeni, dar cred însă că cel care vine trebuie să înveţe foarte repede ce are de făcut. E vorba de corectitudine şi implicare …ceea ce e surorinzător pentru mine e că iată USL-ul deşi este într-o perioadă de plină ascensiune politică nu reuşeşte să aibă un candidat pentru funcţia de viceprimar. Este un eşec pentru ei dar până la urmă e voinţa lor şi noi o respectăm" comentează primarul Turzii.

Susţinut şi de reprezentanţii Uniunii Social-Liberale, Nemeş a devenit viceprimar al Turzii la vîrsta de 27 de ani, după ce a candidat la alegerile locale din partea unei formaţiuni politice (PP-DD), a cărei organizaţie locală a fost înfiinţată cu şase luni înaintea scrutinului de la 10 iunie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2