fbpx

Icon Scrie un comentariu

Nemes Viceprimar

Lucian Nemeş este noul viceprimar al Municipiului Turda. În şedinţa de constituire a Consiliului Local găzduită pe 28 iunie 2012 de sala mare a Primăriei, Lucian Nemeş, ales pe lista Partidului Poporului - Dan Diaconescu, a fost propus de către membrii partidului său pentru a ocupa postul de viceprimar al Municipiului Turda. 

O altă propunere a fost făcută de grupul de consilieri PDL în persoana consilierului Mircea Irimie. În urma votului exprimat secret Lucian Nemeş a obţinut 11 voturi, cu unul mai mult decât Mircea Irimie, devenind astfel cel mai tânăr viceprimar din istoria Municipiului Turda.

Susţinut şi de reprezentanţii Uniunii Social-Liberale, Nemeş a devenit viceprimar al Turzii la vîrsta de 27 de ani, după ce a candidat la alegerile locale din partea unei formaţiuni politice (PP-DD), a cărei organizaţie locală a fost înfiinţată cu şase luni înaintea scrutinului de la 10 iunie.

Interesant este că în urma acordului stabilit între USL Turda şi PP-DD Turda, acord prin care formaţiunile politice semnatare vor deţine majoritatea în Consiliul Local Turda, Nemeş ar fi trebuit să obţină 12 voturi în funcţie de numărul consilierilor aparţinând formaţiunilor menţionate. Se pare că unul dintre noii aleşi a fost de altă părere...

Vezi o înregistrare video cu şedinţa festivă de investitre a noilor consilieri, a noului primar şi a noului viceprimar:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator