fbpx

Scrie un comentariu

De la ora 10 în această dimineaţă a avut loc şedinţa de numire a noului Consiliu Local de la Turda, validarea forului deliberativ, alegerea viceprimarului şi depunerea jurământului aleşilor locali. 

Primarului Tudor Ştefănie i-a fost înmânat cel de-al treilea mandat în urma opţiunilor alegătorilor exprimate pe 10 iunie, acesta întrunind un număr de 10.593 de voturi, dintr-un total de 21.905 valabil exprimate.

După depunerea jurământului acesta a declarat că le mulţumeşte tuturor celor care l-au votat şi care i-au acordat un nou vot de încredere pentru un mandat de patru ani în fruntea oraşului, foştilor colegi din Consiliul Local, cu care a avut o colaborare excelentă, lui Mircea Irimie (nr. fost viceprimar) echipa executivului având cele mai bune rezultate postdecembriste de până acum şi nu în ultimul rând familiei care l-a susţinut în toată această perioadă.

"Este o performanţă demnă de urmat şi de depăşit, alegătorii şi-au exprimat opţiunea politică, unii cu mintea, alţii cu sufletul sau unii poate influenţaţi...ne aşteaptă o muncă grea şi-i invit pe toţi colegii mei să pună umărul pentru dezvoltarea acestui oraş. Cred în viitorul Turzii şi vreau să ne ridicăm la nivelul pretenţiilor cetăţenilor, să nu-i păcălim cu promisiuni! Îndemn la solidaritate profesională şi responsabilitate în luarea deciziilor" declară Tudor Ştefănie.

La ceremonia de investire a fost prezent senatorul PSD, Alexandru Cordoş, subprefectul Mihnea Iuoraş, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj- Horea Uioreanu, reprezentanţi ai Judecătoriei Turda şi ai instituţiilor aflate în subordinea primăriei, membri şi simpatizanţi ai partidelor politice.

Reamintim că la scrutinul din 10 iunie, pentru funcţia de primar Tudor Ştefănie a obţinut 48,36% din voturi, urmat de reprezentantul USL- Matei Cristian cu 22,34% din voturi şi Lucian Nemeş de la PP-DD cu 19,6%. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate