fbpx

Icon Scrie un comentariu

CainiO promisiune făcută în campania electorală, aceea de-a pune în funcţiune adăpostul pentru câinii comunitari din zona Bogata devine realitate. În aceste zile câinii comunitari au început să fie adunaţi de pe străzi, pentru că municipalitatea a pus în funcţiune, chiar dacă parţial, adăpostul de animale.

Adăpostul de la Bogata este pregătit să găzduiască peste 500 de câini fără stăpân, pisici, dar şi animale mari. Adăpostul se întinde pe o suprafaţă de peste 1.600 mp, fiind vorba despre un teren şi spaţii unde au funcţionat cândva grajduri. Admnistraţia turdeană intenţionează ca adăpostul să deservească municipiile Turda-Câmpia Turzii şi localităţile arondate, pentru că membrele CUA au contribuit cu fonduri de la bugetele locale pentru realizarea obiectivului.

Conform proiectului CUA, Centrul de ecarisaj construit la Bogata va fi realizat prin co-finanţarea a 17 localităţi din CUA, în funcţie de procentul din total populaţie. Costurile totale pentru realizarea Centrului de ecarisaj se ridică la 620.000 lei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator