fbpx

Icon Scrie un comentariu

Diploma Orapamantului

În urma participării municipalităţii turdene la evenimentul Ora Pamantului, ediţia 2012, s-a primit o scrisoare de multumire şi o diplomă de recunostinta din partea organizatorilor.

"Vreau sa multumesc la randul meu partenerilor Primariei Turda la acest eveniment: Asociatia Slow Food Turda, Asociatia TurdaTin, Fundaţia Doriana, Centrul de Tineret Turda. Multumesc si participantilor si tuturor celor care s-au implicat" transmite primarul Tudor Ştefănie.

"A fost o bucurie şi onoare pentru noi să colaborăm cu dumneavoastră pentru a implementa cu succes această campanie. Sperăm să fiţi alături de WWF şi în continuare pentru a face din Earth Hour un stil de viaţă, unul care să fie în armonie cu natura şi care să respecte limitele planetei pe care trăim" transmit organizatorii activităţii "Ora Pământului".

La Turda în această ediţie a evenimentului, circa 100 de persoane au răspuns invitaţiei Primăriei Municipiului Turda  şi s-au alăturat evenimentului universal „ORA PĂMÂNTULUI”, informează reprezentanţii municipalităţii.

În semn de solidaritate cu evenimentul menţionat primăria turdeană a stins iluminatul arhitectural pe clădirea primăriei, iluminatul public arhitectural fântăna arteziană scuar Primăria Turda; iluminat public scuar Primăria Turda, inclusiv la statuia Raţiu; iluminatul arhitectural Casa de cultură; precum şi iluminatul  public–zona centrală –de la statuia Avram Iancu până în faţa clădirii şi a scuarului Primăriei Turda.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator