fbpx

Icon Scrie un comentariu

Plata OnlinePrimăria Municipiului Câmpia Turzii este înregistrată în Sistemul naţional electronic de plată online a taxelor şi impozitelor utilizând cardul bancar SNEP, de la data de 01.11.2011, însă numai de la sfârşitul acetei luni, locuitorii îşi pot utiliza cardul pentru plata online a taxelor şi impozitelor.

Astfel, conform reprezentanţilor Primăriei Câmpia Turzii, adresa de internet la care este disponibil Sistemul naţional electronic de plată online a taxelor şi impozitelor utilizând cardul bancar este www.ghiseul.ro secţiunea Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

“Pentru plăţile efectuate cu carduri prin intermediul ghişeului virtual de plăţi, la adresa de internet www.ghiseul.ro secţiunea Primariei Municipiului Campia Turzii, contribuabilii nu datorează comision”, au transmis reprezentanţii Primăriei Câmpia Turzii.

Informaţii suplimentare privind modul de plată al obligaţiilor fiscale sunt disponibile consultând secţiunea ”Manual de utilizare” la adresa de internet www.ghiseul.ro, air de pe site-ul oficial al primăriei poate fi descărcat modelul de cerere pentru obţinerea informaţiilor de autentificare la Sistemul Naţional Electronic de Plată.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator