fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

În urma ninsorilor abundente din ultima perioadă, utilajele de deszăpezit din Turda, 7 la număr, ajung cu greu să îşi facă datoria pe chiar toate străzile din oraş. Acest lucru a fost semnalat în repetate rânduri şi la ultima şedinţă cu cetăţenii, organizată ieri la Şcoala Generală nr. 7.

Cum ninsorile nu par încă să se fi încheiat, cetăţenii nu vor avea altceva de făcut decât să dea dovadă de înţelegere sau la nevoie, să pună mâna pe lopată, întrucât prioritare sunt drumurile principale, secundare şi abia pe urmă cele periferice, curţi, alei.

Munca celor de la S.C.D.P. însărcinaţi cu deszăpezirea este cu atât mai grea, ne asigură viceprimarul, cu cât la orice apel venit din partea Spitalului sau Centrului de Dializă, aceştia au obligaţia să se deplaseze urgent şi în cel mai scurt timp posibil la faţa locului.

„Sunt foarte puţine aceste utilaje, e o criză mondială, o tragedie economică mondială, în care fondurile sunt foarte reduse. La fenomene extreme, le e greu să răzbească”, a afirmat de asemenea viceprimarul Mircea Irimie.

Cu toate acestea, în cazurile extreme şi în situaţiile de urgenţă, turdenii sunt rugaţi să apeleze la numărul 0264-313160, numărul Primăriei Turda, pentru ca situaţia să le fie remediată.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate