fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Cum era de aşteptat şi la întâlnirea de astăzi a oficialităţilor turdene cu locuitorii din cartierul „Micro I”, un prim subiect de discuţie şi care a stârnit de departe cele mai multe nemulţumiri, l-a reprezentat starea drumurilor din întreg oraşul.

Cum doar trei străzi din zona „Micro I” s-au regăsit pe lista de modernizare pentru acest an, respectiv Primăverii, Viorelelor şi Izvor, nu puţini dintre cei prezenţi la şedinţă au dorit să ştie când se va ajunge cu asfaltarea şi pe strada lor. Răspunsul nu le-a fost însă pe plac întrucât străzile care nu au fost cuprinse în programul de modernizare vor rămâne în aşteptare pentru următorii ani.

Un alt punct de interes l-au reprezentat şi câinii comunitari, a căror grijă nu va mai trebui să o purtăm însă din această vară, ne asigură viceprimarul Mircea Irimie. „De anul trecut din primăvară ne-am luptat să creăm un adăpost pentru animalele comunitare. Am vrut să nu îl facem în Turda, să îl facem în orice comună. Am reuşit să cumpărăm un grajd la Bogata de 1600 metri pătraţi cu o curte la fel de mare. Este un proiect printre cele mai mari din România. Până în vară, problema câinilor în Turda e rezolvată!”, a afirmat viceprimarul.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate