fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Gala ZengPrimarul Ioan Zeng (foto dreapta) a fost premiat în cadrul unei gale de excelenţă a Revistei Române pentru Administraţie Publică Locală, care a premiat primarii din mai multe localităţi din ţară, înscrişi în competiţie pe baza proiectelor realizate.

Primarul comunei Mihai Viteazu a obţinut premiul III la categoria "Primarul Anului APL.H 2011", alături de primarul oraşului Titu (jud. Dâmboviţa). Cei doi au fost devansaţi de primarul Romeo Stavarache (Bacău, locul I), primarul Vlad Oprea (Sinaia, locul II) şi primarul Dorin Filip (Rovinari, jud. Gorj, loc II).

Iată prezentarea făcută primarului Ioan Zeng în cadrul Galei:

"Domnul primar este la al doilea mandat şi este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Administrative Braşov.

Diplomă de excelenţă şi medalie aniversară pentru merite deosebite în promovarea şi susţinerea idealurilor şi principiilor prevăzute în Cartea Europeana a Autonomiei Locale, oferită de către Asocoaţia Comunelor din România;
Diplomă de excelenţă pentru deosebita contribuţie la promovarea valorilor militare ale istoriei şi idealurilor poporului român de unitate, în interes naţional şi european, oferită de catre Fundaţia Protecţiei Sociale Generale din România."

“Este o onoare şi o plăcere pentru mine faptul că această revistă mi-a oferit acest premiu. Vreau să le demonstrez cetăţenilor pe care îi conduc, că nu am primit acest premiu degeaba. Vreau să vă spun că, deja, la Mihai Viteazu, este pe cale să fie finalizată capela mortuară mixtă. Totodată, până la începutul sezonului rece vom termina de asfaltat mare parte a străzilor comunei noastre.”, a declarat primarul Ioan Zeng pentru publicaţia "15 Minute".

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator