fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Centru OlimpicCentrul Olimpic şi de Recreere, care se va construi la Câmpia Turzii, va avea două bazine, dintre care unul principal de 544 mp, cu 8 culoare de 25 de metri şi o capacitate de 100 de persoane, iar celălalt destinat începătorilor, cu două culoare de 12,5 metri şi cu o capacitate de 28 de persoane.

Însă, chiar dacă se numeşte "complex olimpic", obiectivul nu va fi realizat la standardele disputării unor competiţii continentale. Asta pentru că în acest caz ar trebui ca bazinul principal să aibă o lungime de 50 metri şi o lăţime de 25 metri, 10 culoare, fiecare dintre ele având lăţimea de 2,5 metri, şi o adâncime a apei de maximum 2 metri. Într-un capăt al bazinului de concurs trebuie să existe un bazin pentru încălzire, de 25 de metri lungime şi cu 8 culoare. Acestea ar fi doar două dintre criterii, altele făcând referire la filtrarea apei, la tabela electronică sau la anexe.


Pe lângă cele două bazine, complexul olimpic va avea o zonă "wellness", saună, sală de gimnastică, dușuri, vestiare, dar și o sală de mese interioară (bufet) și terasă exterioară. La etaj sunt prevăzute tribune pentru 360 de persoane.

Investiţia ar urma să se realizeze în 18 luni, costurile ridicându-se la circa 18,5 milioane lei (185 miliarde lei vechi), banii provenind dintr-un credit contractat de administraţia locală şi care va fi returnat în circa 15-20 de ani. Costurile de întreţinere se ridică la 50.000 de euro anual, în ceea ce priveşte cheltuielile salariale ale personalului de întreţinere, la care se mai adaugă circa 120.000 de euro cheltuielile cu utilităţile şi întreţinerea obiectivului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator