fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Turda OcolitoareUn proiect de hotărâre ce prevede invitarea în scris a persoanelor fizice care au obligaţia să efectueze declaraţiile pentru înscrierea datelor în registrul agricol, la sediul Primăriei Turda, Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 28 - Biroul de administrare fond funciar şi registru agricol s-a aflat astăzi pe masa consilierilor locali.

Activitatea presupune completarea şi ţinerea la zi a registrelor agricole pentru perioada 2010-2014.

Înscrierea datelor în registrul agricol se face pe baza declaraţiei date pe propria răspundere de capul gospodăriei sau în lipsa acestuia, de un alt membru major al gospodăriei, care dispune de capacitate deplină de excerciţiu.

Modalităţile alese de completare a datelor sunt următoarele: vizitarea persoanelor fizice de către persoanele împuternicite cu completarea registrului agricol, la sediul primăriei, pe baza unei declaraţii trimise prin poştă sau a unei procuri notariale date de capul gospodăriei. De asemenea se mai recurge şi la invitarea persoanelor fizice care au obligaţia să efectueze declaraţiile pentru înscrierea datelor în registrul agricol.  
 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator