fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Clturda DelegatieForul deliberativ a aprobat ieri în cadrul unei şedinţe extraordinare proiectul de hotărâre ce prevede deplasarea unei delegaţii turdene în perioada 16-19 octombrie la Velika Polana în Slovenia.

Din delegaţia turdeană vor face parte viceprimarul Mircea Irimie, consilierii Daniela Florea şi Florin Bugnar.

Proiectul CeRamICa este derulat în parteneriat de 12 municipalităţi şi asociaţii din 8 ţări membre UE, proiect finanţat în cadrul Programului INTERREG IVC. Participanţii la Conferinţa finală au pus bazele unui parteneriat european care a avut rolul ca, timp de trei ani să susţină tradiţiile şi meşteşugurile, în special sectorul ceramic, să renască economic la nivel naţional şi european.
 

Proiectul CeRamICa implementat la Turda are ca finalitate elaborarea unui document strategic intitulat "Recomandări de politici publice pentru revitalizarea sectorului ceramicii şi a micilor meşteşugari". proiectul este finanţat prin Programul INTERREG IV C.

Recomandările politice vor fi integrate în strategia de dezvoltare locală a municipalităţii turdene şi va fi prezentată Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest pentru a fi integrată în Planul de Dezvoltare Regională pentru perioada 2014-2020.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator