fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Prim TurdaPrimăria şi Consiliul Local Turda, Societatea Culturală „Filarmonia”, Şcoala „T. Murăşanu” Turda şi Centrul pentru Tineret Turda organizează vineri, 14 octombrie 2011, de la ora 9.30, o serie de manifestări dedicate Săptămânii Europene a Democraţiei Locale (SEDL), care vor avea loc în Sala Mare a Primăriei Municipiului Turda. Intrarea va fi liberă!

Tot mâine elevi ai Şcolii „T. Murăşanu” Turda pregătiţi de prof. Alin Mircea Bîlcu vor participa la un concurs de desene pe tema „Desenează-mi un drept al copilului”. Lucrările vor fi jurizate de tineri de la Centrul pentru Tineret Turda, coordonaţi de Paul Căţănaş.
Manifestarea va mai cuprinde o activitate interactivă coordonată de Dana Deac (Societatea Culturală Filarmonia), Codruţa Bungărdean şi Nadia Mitrea (Primăria Municipiului Turda).

SEDL este un eveniment anual creat pentru a sensibiliza cetăţenii europeni cu privire la drepturile lor, pentru a evidenţia valoarea democraţiei locale, pentru a implica cetăţenii în viaţa publică locală. Acesta se aniversează în România începând din anul 2007.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator