fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

RecensamantCu o săptămână înaintea demarării recensământului, activitate desfăşurată la nivel naţional, municipalitatea turdeană a definitivat intruirea recenzorilor şi pune la punct ultimele detalii pentru buna desfăşurare a campaniei.

Juristul primăriei, Paula Popa, a declarat pentru Radio Transilvania că la Turda sunt 214 recenzori care acoperă tot atâtea sectoare, 29 de recenzori şefi, trei recenzori de circumscripţie şi un recenzor coordonator, preşedintele comisie locale de recensământ fiind primarul Tudor Ştefănie.

"Mapele cu toate documentele aferente, formularele etc. au fost predate deja înspre recenzori care îşi vor stabili un program astfel ca interviul cu cetăţenii să acopere toate locuinţele aferente sectorului respectiv. Un recenzor va vizita în medie/zi cca 10-11 locuinţe. Activitatea începe pe 20 octombrie fiind finalizată la sfârşitul lunii, iar în noiembrie se trece la centralizarea datelor", spune Paula Popa.

Datele vor ajunge la Direcţia Judeţeană de Statistică şi sunt strict confidenţiale!

Recenzorii au obligaţia să se legitimeze în momentul în care se prezintă la locuinţa persoanelor care urmează să fie chestionate. Această legitimaţie poartă însemnele Institutului Naţional de Statistică. De asemenea, recenzorii vor avea asupra lor şi cartea de identitate sau buletinul, iar în cazul în care cetăţenii solicită aceştia se vor legitima şi cu buletinul. Interviul va dura în medie 40 de minute. Trebuie completate în total 8 chestionare (pentru gospodărie, locuinţă/clădire, persoane, persoane plecate în străinătate, persoane plecate pentru o perioadă mai îndelungată, spaţiul colectiv de locuit, persoane temporar prezente, personalul de recensământ – care cuprinde date despre recenzor). Programul de lucru al unui recenzor va fi zilnic între orele 8.00 şi 20.00.

"Adresăm rugămintea tuturor cetăţenilor municipiului Turda de a manifesta înţelegere şi deschidere faţă de această datorie civică, de a sprijini personalul implicat în culegerea datelor şi de a furniza informaţii corecte şi complete", spune la rândul său primarul Tudor Ştefănie.

În perioada de referinţă, 20.10.2011-31.10.2011, pentru orice informaţii sau sesizări, Primaria municipiului Turda vă stă la dispoziţie, la telefon 0264/314181, fax. 0264/311746, între orele 08.00-20.00, mai spun responsabilii activităţii de recenzare.
 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator