fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Cl Turda GradinitaMicuţii preşcolari de la Grădiniţa „Poiana cu castani”, situată pe strada Mihai Eminescu, se vor putea bucura de mai mult spaţiu de joacă în curtea aferentă clădirii. Consiliul local al municipiului Turda a apropat astăzi, în cadrul unei şedinţe extraordinare, cumpărarea unui imobil teren cu destinaţia actuală aferentă Grădiniţei „Poiana cu castani”, cu suprafaţa de 316 mp.

Proprietarii Porcilă Gligor şi Porcilă Maria au căzut de acord pentru oferta venită din partea Primăriei în valoare de 27.658,25 de lei, cu atât mai mult cu cât acest teren este indispensabil pentru ca activităţile didactice  ale grădiniţei să beneficieze de o bună derulare, iar micuţii să primească educaţia cuvenită în cele mai bune condiţii. Deşi iniţial, Proiectul de hotărâre făcea referire la o suprafaţă de doar 164,12 mp, ulterior a intervenit oportunitatea achiziţionării unei suprafeţe mai mari de teren, respectiv 316 mp, din proprietatea celor doi soţi, Porcilă Gligor şi Maria, cu suma de 168,5246/mp.

Menit să asigure un cadru neceasar pentru o bună educare a preşcolarilor, Proiectul de hotărâre privind cumpărarea terenului din vecinătatea Grădiniţei „Poiana cu castani” a fost votat în unanimitate de către consilierii turdeni, în cadrul şedinţei de astăzi.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator