fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Primaria CtPrimăria din Câmpia Turzii organizează o licitaţie publică pentru concesionarea unor spaţii cu destinaţie de cabinete medicale. Acestea sunt situaţi la parterul policlinicii din localitate, licitaţia având loc pe data de 18 octombrie 2011 ora 11.

Pot participa la licitaţie persoane fizice cu drept de liberă practică ce desfaşoară activităţi conexe actului medical - kinetoterapie, precum şi persoanele juridice care au ca obiect unic de activitate furnizarea serviciilor medicale - kinetoterapie, care fac dovada achitării taxei de participare la licitaţie, în valoare de 50 lei, garanţiei de participare la licitaţie, în valoare de 300 lei şi caietului de sarcini, în valoare de 20 lei.

Persoanele interesate pot procura caietul de sarcini de la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii – Serviciul Arhitectură, Urbanism, Amenajarea Teritoriului, camera 21, parter.

Contravaloarea documentelor de participare la licitaţie se achită în numerar la Casieria Primăriei Municipiului Câmpia Turzii din str. Laminoriştilor nr. 29.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii – Serviciul Arhitectură, Urbanism, Amenajarea Teritoriului, camera 21, parter sau la telefon 0264-368002, interior 126, persoană de contact consilier Corina Ghinea.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator