fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Cl Campia CantinaLa cererea şefului Seviciului Public Local de Asistenţă Socială, Prahoveanu Floriana, consilierii locali din Câmpia Turzii au aprobat astăzi prin vot unanim, înfiinţarea Cantinei de ajutor social şi pensiune Câmpia Turzii, care va veni în sprijinul persoanelor cu dificultăţi de ordin economic sau medical.

Activitatea pe care o va desfăşura cantina îi va avea în vedere pe toţi cei care se confruntă cu grave probleme financiare, al căror venit lunar este sub cel luat în calcul la stabilirea ajutorului social, dar şi persoanele cu stare precară de sănătate, respectiv invalizii sau bolnavii cronici. De asemenea, orice cetăţean care achită integral costurile, va putea beneficia de serviciile cantinei.

Zilnic se vor pregăti şi servi două mese de persoană, în limita alocaţiei de hrană prevăzută de reglementările legale, pentru persoanele prevăzute prin lege. În atribuţiile cantinei vor intra şi organizarea de mese festive, bufete şi cocktail-uri, activităţi de catering, amenajarea unui chioşc alimentar pentru elevii Colegiului Tehnic „Victor Unguranu”, distribuirea hranei prin centre mobile pentru situaţii deosebite, precum şi aprovizionarea (contra cost) cu produse agroalimentare de bază, la preţurile la care acestea au fost achiziţionate.

Şeful Serviciului de Asistenţă Socială, Floriana Prahoveanu, a semnalat totodată faptul că activitatea pe care o va desfăşura cantina, va putea aduce un aport financiar la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator