fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Elena FarcasanÎn anul trecut, Primăria municipiului Turda a aplicat 3.455 de popriri pe venituri, în cazul persoanelor fizice care nu şi-au plătit impozitele şi taxele locale. În cazul societăţilor comerciale, s-au aplicat popriri în 349 din cazuri. De altfel, pentru recuperarea datoriilor la bugetul local, administraţia locală a ajuns şi la măsuri de sechestru, în 8 cazuri la persoane fizice şi în 7 cazuri la persoane juridice.

Informaţiile au fost date publicităţii de Elena Fărcăşan (foto), şef Serviciu Constatare, Impunere şi Control din cadrul Primăriei Turda, care a mai precizat că veniturile proprii au fost realkizate în proporţie de 90% în anul 2008.

 

Pentru 2009, Elena Fărcăşan a anunţat că administraţia locală va renunţa la bonificaţia acordată persoanelor juridice care îşi achită integral impozzitele şi taxele aferente acestui an până la 31 martie 2009. Până acum, persoanele juridice şi persoanele fizice beneficiau de 10% bonificaţie în cazul în care achitau integral impozitele până la finele lunii martie.

Din acest an, doar persoanele fizice vor mai beneficia de această bonificaţie. Conform Elenei Fărcăşan, cei care datorează sume de până la 50 de lei sunt obligaţi să le plătească integral până la data de 31 martie 2009, fără a beneficia de bonificaţie.

Elena Fărcăşan a mai declarat că în acest an impozitul pe clădiri şi teren pentru persoanele fizice a rămas nemodificat.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator