m install
petlinii
nello construct

Hotelul Potaissa, scos la vânzare

floris

Hotelul Potaissa este scos la vânzare. Consiliul Local Turda a anunţat public că în 5 februarie, la ora 12.00, va avea loc licitaţia publică cu strigare pentru vinderea hotelului situat în centrul municipiului, pe strada republicii nr. 6. Proprietatea imobiliară este compusă din hotel cu baie comunală, cu suprafaţa utilă de 2497,17 mp şi teren aferent de 992,16 mp.

 

Pentru cei interesaţi, procurarea documentaţiei se va face în perioada 13 ianuarie – 3 februarie de la sediul Primăriei Turda, camera 48. Participanţii la licitaţie sunt obligaţi să cumpere documentaţia de licitaţie, care costă 500 de lei.

 

Data limită pentru depunerea ofertelor este 4 februarie, la ora 15.00. Garanţia de participare la licitaţie este în sumă de 283.000 lei şi se depune într-un cont deschis la Trezoreria Turda.

Şedinţa publică de deschidere a ofertelor se va desfăşura la sediul Primăriei municipiului Turda, în data de 5 februarie 2009, ora 12.00.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: