marian morar
m install
nello construct

Cartierul Poiana are canalizare nouă

zamblau eugen
floris

Carterul Poiana a fost de multe ori subiectul unor articole în mass media locală, de-a lungul anilor, datorită nemulţumirilor cetăţenilor care locuiau într-un cartier aparţinând unui municipiu, dar lipsit de canalizare, de o alimentare cu apă modernă şi de străzi asfaltate.

Odată cu proiectul finanţat din fonduri europene, gestionat de Compania de Apă Arieş, cartierul a fost dotat cu o reţea de canalizare de circa 8 kilometri complet nouă, la care se mai adaugă înlocuirea unor reţele învechite de alimentare cu apă, completate apoi cu lucrările de asfaltare ale străzilor.

Tot cu această ocazie, s-au realizat şi lucrări de introducere a apei şi realizarea canalizării în zona străzii Margaretelor, locuită de persoane defavorizate, majoritatea aparţinând etniei rome.

În acest moment, înregul cartier este canalizat, iar în prezent se mai lucrează la reţeaua de alimentare cu apă. S-au introdus conducte de canalizare cu diametrul de la 315 mm până la diametru de 800 mm, inclusiv ţeavă de protecţie de 1000 de milimetri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: