fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

276589criteriiConsiliul Local Câmpia Turzii a aprobat criteriile de repartizare a locuinţelor sociale. Criterile de ierarhizare prevăzute prin punctaj au în vedere titularul cererii şi rezolvarea locativă a acestuia.

Cele mai importante criterii sunt cele ale domiciliului stabil în municipiu şi dovada că nu a înstrăinat o locuinţă după data de 1 ianuarie 1990. Beneficiarii principali ai acestui proiect sunt cei  evacuaţi sau urmează a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate şi cei care au fost persecutaţi pe motive politice care au venit sub nivelul câştigului salarial mediu pe economie.

 

Alte criterii precizează că nu pot fi beneficiari ai unei locuinţe sociale persoanele sau familiile care au beneficiat de sprijin din partea statului pentru construirea unei locuinţe, deţin (ăn calitate de chiriaş) o altă locuinţă din fondul locativ de stat, iar venitul mediu net lunar (pe ultimele 12 luni) este sub nivelul câştigului salarial mediu net lunar pe total economie (comunicat de IN Statistică).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator