fbpx

Icon Scrie un comentariu

http://tbn3.google.com/images?q=tbn:j6pXtw6YE5_EGM:http://www.bestcluj.ro/thumbnail.php%3Ffile%3DCampia.turzii_675824155.jpg%26size%3Darticle_mediumAşa cum APC Câmpia Turzii ne-a obişnuit până acum, în fiecare a doua zi de joi din lună are loc o întrunire a Consiliului Consultativ pe probleme de protecţia consumatorilor. Pentru ultima întrunire de acest fel din 2008, primarul Ioan Vasinca va prezenta un raport de activitate al tuturor organizaţiilor implicate şi care au reprezentativitate în Consiliul Consultativ.

În plus va fi stabilit şi planul de acţiune pentru 2009 cu toate implicaţiile acestuia.

Aurel Ilea, şeful APC Câmpia Turzii spune că şedinţa de joi 11 decembrie va avea un caracter public, activitatea asociaţiei pe care o conduce urmând să fie prezentată abia în ianuarie 2009, atât în Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii cât şi în cel Consultativ.

 

Până în prezent APC a primit circa 150 sesizări

 

Majoritatea dintre acestea fac referire la relaţiile de muncă şi la produsele de folosinţă îndelungată. “Reclamaţiile vizează aspecte ce trebuie de fapt semnalate la Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj – nu li se plăteşte concediul medical, nu se încheie contracte de muncă…În ceea ce priveşte produsele de folosinţă îndelungată , încercăm să le rezolvăm pe cale amiabilă. Fie ne deplasăm noi la respectivii agenţi economici , discutăm cu ei şi vedem în ce măsură se poate rezolva, ca să nu se mai ajungă la organele de control” spune Aurel Ilea. Biroul de Consiliere pentru cetăţeni este şi el foarte solicitat, cele 12 domenii puse la dispoziţia publicului având o căutare deosebită.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator