m install
petlinii
nello construct

Administraţia locală din Câmpia Turzii aplică alte metode contra „câinilor vagabonzi”

floris

Criticată de unii cetăţeni, chiar pe site-ul propriu, dar şi de consilieri locali (exemplu: Andrei Nemeti, care a spus că sunt „haite” de câini şi problema trebuie rezolvată), administraţia locală din Câmpia Turzii va recurge la o nouă soluţie pentru rezolvarea problemei câinilor comunitari, care în ultimul timp s-au înmulţit peste măsură.

 

Viceprimarul Ioan Moldovan a declarat că firma care a câştigat licitaţia vine doar o dată la două săptămâni în localitate şi acţionează pe timp de noapte.

 

„Recolta pleacă spre Satu Mare, de unde este firma. Numărul de câini prinşi este confirmat printr-un proces verbal de un gardian. Însă, această periodicitate nu ne satisface. Numărul câinilor e în creştere”, a spus Ioan Moldovan în plenul şedinţei de Consiliu de astăzi.

 

Soluţie: un om, cu armă neletală, pe străzi după câini!

Viceprimarul Moldovan susţine că administraţia locală crede că a găsit soluţia: a trimis un om la un curs care îi permite să folosească o armă neletală, iar după ce va veni pregătit, va fi pus pe străzi, la vânătoare de câini, cu ajutorul tranchilizantelor. Câinii prinşi astfel vor fi găzduiţi într-un spaţiu al societăţii locale de salubritate, SLCIAS, până în momentul în care firma din Satu Mare va veni la Câmpia Turzii, după câini.

 

„În maxim o lună şi jumătate suntem în stare să ne oferim serviciile şi altor administraţii. dar, deocamdată asta e situaţia”, a spus Ioan Moldovan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: