m install
petlinii
nello construct

Lista ANL va fi votată astăzi

floris

83 de turdeni figurează pe lista Primăriei în vederea repartizării locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, derulate prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Potrivit raportului prezentat de comisia de analiză a dosarelor, pentru locuinţele destinate închirierii cu o cameră au întrunit condiţiile un număr de 22 de dosare, pentru cele cu două camere sunt 63 de dosare. 121 de dosare au fost respinse , din care 22 pentru că ambii soţi au depăşit vârsta de 35 de ani şi 99 de dosare pe motiv că sunt incomplete, deşi titularii au fost somaţi în prealabil să aducă actele necesare  completării dosarelor.

 

Dosarele au fost depuse la Primăria Turda în perioada 2003-2009, 206 astfel de documente au fost analizate dar nici jumătate dintre solicitanţi nu vor beneficia în perioada următoare de o locuinţă prin programul derulat de Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: