marian morar
m install
nello construct

Noul preşedinte al PSD Câmpia Turzii a obţinut câte 1000 de lei, lunar, pentru Asociaţia Tim-Tin

zamblau eugen

Asociaţia Tim-Tin Câmpia Turzii, al cărei preşedinte este Petre Pop (foto), proaspătul preşedinte al PSD Câmpia Turzii, va primi câte 1000 de lei, lunar, din partea administraţiei locale, în urma unei decizii a consilierilor locali.

 

Banii se vor acorda începând cu data de 1 iulie 2010, pentru anul 2010-2011. "Sumele prevăzute reprezintă susţinerea Consiliului Local al municipiului Câmpia Turzii, pentru acţiunile şi activităţile desfăşurate de asociaţie", se precizează în proiectul de hotărâre aprobat de consilieri.

 

Solicitarea a venit chiar din partea Asociaţiei Tim-Tin, în baza unei adrese întocmite de Petre Pop cu o zi înaintea alegerilor din PSD Câmpia Turzii.

 

Asociaţia Tim-Tin a fost constituită în anul 2002, pe vremea când PSD conducea administraţia locală iar Petre Pop era preşedintele organizaţiei de tineret a PSD, având ca scop contribuţia la dezvoltarea şi implementarea serviciilor sociale în domeniul ocupării forţei de muncă şi al combaterii şomajului, precum şi a politicilor de dezvoltare regională şi comunitară.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2